Lijnrecht Reclamemakers

Lichaamstaal

Lichaamstaal


24/10/2016 - Prettig kritisch - Gerrit Jan Hendriks

Ik had er aanvankelijk geen erg in, deed ze af als toevalligheden. Tot het me gisteren weer drie keer gebeurde: mij volkomen vreemde mensen die mij uit het niets allervriendelijkst begroeten. ‘s Ochtends vroeg op station Lochem een ‘Goede morgen’ van een jongeman. Eind van de middag op station Hengelo – ja, de snelle wereld van de reclame – een luid ‘Hallo’ van zo’n helemaal van nu hipsterachtig type. Begin van de avond in de plaatselijke AH een (hoor mij nou) oudere dame achter mij voor de kassa die mij bijna moederlijk toeknikt. 

Of ik een vriendelijkheidscampagne ben gestart met meer dan goede respons? Nee, ik loop sinds anderhalve week met mijn rechterarm in wat vroeger een mitella heette, maar tegenwoordig een sling, in mijn geval zelfs een shoulder sling wordt genoemd.

Ik draag dat ding, die sling dus, onder een jack. Een jack met een rechtermouw die er voor spek en bonen bij hangt. Dan wel voor een groot deel is weggepropt in de rechterzak van het jack.

Ja, in het voorbijgaan zou je kunnen denken dat ik ontarmd ben. Want dat ik onthand ben, want rechts, dat is zeker. Hoe dan ook, mijn lichaam spreekt gebrek. En wekt dus kennelijk medelijden op. Met alle vriendelijkheid van dien. Het worden nog zes heerlijke weken! 

 

Dit artikel is geschreven door:

Gerrit Jan Hendriks
Copywriter
Cel-directeur Concept & Copy

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.