Lijnrecht Reclamemakers

Voorjaarsstress bij VT Wonen

Voorjaarsstress bij VT Wonen


22/03/2017 - Lijnrecht Reclamemakers - Eric Sleeuwits


Een keer per jaar hebben duizenden Nederlandse vrouwen (en een enkele man) een ontmoeting op een geheime plek. In het weekend voordat de lente officieel begint, gaan ze namelijk naar de website van VT Wonen om deel te nemen aan de actie ‘Win een vtwonen Voorjaarshuis’. De deelnemers hebben namelijk precies 24 uur de tijd om voor exact 10.000 euro woonspullen bij elkaar te klikken. Degene die dat het beste doet, mag zijn of haar interieur opvrolijken met de spullen die hij of zij heeft aangeklikt.

Afgelopen zondag was het weer zover. Ruim 15.000 mensen logden in op de website van VT Wonen. Zo ook mijn vriendin, een getalenteerd interieurstyliste. Alleen al op grond daarvan verdient ze de hoofdprijs, maar dit terzijde. Om een uur of tien ’s ochtend opende ze de website van VT Wonen, om even na half negen ’s avonds haar collectie woonspullen ter waarde van 10.000 euro definitief op te slaan. Net op tijd om nog even samen met mij naar Boer zoekt Vrouw te kijken.

Nu heeft ze niet al die tijd achter het computerscherm gezeten, maar de keren dat ze erachter zat om weer een aantal items aan haar collectie toe te voegen, gebeurde het dikwijls dat ze er plotseling uit werd gegooid of minutenlang in de wacht werd gezet, omdat de site van VT Wonen de drukte niet aankon. En dat is vreemd. Want het is niet voor het eerst dat VT Wonen deze actie organiseert.

Ik herinner me nog dat mijn vriendin vorig jaar even voor middernacht nog druk in de weer was om alles op tijd af te ronden. En zo zullen er velen met haar zijn geweest die door de enorme wachtrij op de website in tijdnood kwamen. Wanneer je als vooraanstaand interieurmagazine een actie als deze wilt organiseren, is het misschien een idee om een website te laten ontwikkelen die onder alle omstandigheden werkt. Ik kan de redactie mijn collega’s Stef en Patrick van harte aanbevelen. Zij krijgen voor elkaar waar de deelnemers aan ‘Win een vtwonen Voorjaarshuis’ al een tijdje op wachten: een website die ook onder hoge druk optimaal presteert en functioneert. No stress!

En wat mijn vriendin betreft: ik hoop dat alle moeite en tijd die ze in deze actie heeft gestopt niet voor niets is geweest!

Dit artikel is geschreven door:

Eric Sleeuwits
Copywriter
Cel-directeur Concept & Copy

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.