Lijnrecht Reclamemakers

Unieke organisatiestructuur

Simpel en plat


Een innovatief organisatiemodel; de celstructuur.

celstructuur

“Vrijheid, vertrouwen en plezier zijn het vertrekpunt in onze samenwerking.”

Plat, zo plat als een dubbeltje zijn we georganiseerd. In cellen. Cellen met elk een eigen specialisme. Zo hebben we cellen voor concept en copy, voor branding, voor internetmarketing, voor techniek, voor studiowerk, voor communicatieadvies, voor communicatiestrategie, voor…

Korte lijnen, directe betrokkenheid
Elke cel is zelfstandig. Met alle marktgerichtheid en efficiëntie van dien. Niks bureaucratische lagen of ambtelijke hiërarchie. Nee, korte lijnen, rechtstreeks contact, directe betrokkenheid, één en al commitment en ondernemersgeest.

Allemaal onderdeel van het grotere geheel
Tegelijkertijd staat geen cel op zichzelf. Integendeel, elk cel opereert onder één en dezelfde vlag: Lijnrecht Reclamemakers. De cellen zijn allemaal onderdeel van het grotere geheel. En zijn daardoor continu omringd, gesteund en geïnspireerd door cellen met complementaire specialismen op het gebied van marketing en communicatie. Bij vrijwel alle projecten zijn meerdere cellen betrokken.

Alle specialismen binnen handbereik
Dus via welke cel je ook bij ons binnenkomt, ook al heb je slechts behoefte aan ondersteuning waar het gaat om specifiek het specialisme van die cel, als er ook maar even aanleiding is om jouw communicatievraagstuk van meer kanten te belichten en te benaderen, dan gaan ook alle andere cellen voor je open!


Onze celstructuur is de plek waar slimme en creatieve mensen zich helemaal thuis voelen. Niet gehinderd door misplaatste hiërarchie en controle. Maar een omgeving waar initiatief en ondernemersgeest gestimuleerd wordt. Waar met enthousiasme en inzet wordt samengewerkt. Waar fantastisch werk maken de standaard is. En daar werken we elke dag hard aan. Met plezier.

Wil je meer weten over onze manier van denken en doen?

Lees ons boekje: DNA Lijnrecht Reclamemakers
Werken bij Lijnrecht

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.