Lijnrecht Reclamemakers

Team

Stef Dijkstra


Developer

Cel-directeur Interactief

Techneut en WordPress vriend. Altijd in voor een grapje. Mag in het weekend naast een balletje trappen graag een hengeltje uit gooien!

Eric Sleeuwits


Copywriter

Cel-directeur Concept & Copy

Tekstschrijver en conceptdenker met verbeeldingskracht. Verplaatst zich makkelijk in de persoon van de eindgebruiker. Ook strategisch sterk. Heeft weinig woorden nodig om tot opmerkelijke daden te komen.

Egbert Neinders


Marketingspecialist

Cel-directeur Marketing

Ondernemend ingesteld, helpt bedrijven om een sterke marketingstrategie te ontwikkelen en vervolgens via de juiste kanalen met de juiste boodschap hun doelgroep te bereiken.

Jurriaan Haag

Jurriaan Haag


Art-director

Cel-directeur Art & design

Overdonderend werk maken dat er toe doet. Werk dat mensen in beweging zet. Een deur zien waar anderen tegen een muur aanlopen. Altijd beter en mooier willen. Niet alleen meedenken, maar vooral doordenken.

Mike Lammers


Creatief strateeg

Cel-directeur Concept Creatie

Patronen identificeren en ontregelen. Vroeger Art-Director. Creativiteit en ideeën koppelen aan producten en diensten. Merkessentie-trajecten. Echt onderscheidende communicatie maken.

Kayleigh Remkes


(Interactieve) video

Gedreven en altijd opzoek naar frisse ideeën. Producer. Videoconcepten. En het regelen van zaken? Ze gaat graag een stapje verder.

Niels Perik

Niels Perik


Oprichter & Sparringpartner

Ondernemen en verbinden. Creatieve concepten ontwikkelen. Business development. 'Kennis x Enthousiasme = Succes'. Complexe zaken simpel maken. Drinkt geen koffie.

Patrick Kerling


Online marketingstrateeg

Cel-directeur Interactief

Maakt concepten online zichtbaar. Zoekmachinevriend. Pakt in vrije tijd graag een penseel of potlood voor creatieve uitspattingen op canvas of papier.

Jeroen Roelofs

Jeroen Roelofs


Merkmanager

Cel-directeur Merkregie

Overziet met zijn lengte van 2.04 meter het totale speelveld van merken en marketing. Schudt graag aan bomen en pakt niet alleen het laaghangende fruit. Brengt doelen, merk, communicatie, content en middelen bij elkaar.

Gerrit Jan Hendriks


Copywriter

Cel-directeur Concept & Copy

Achtergrond in journalistiek, public relations en reclame. Schat aan ervaring dus. In tal van sectoren. Met tal van doelgroepen. Senior. Maar nieuwsgierigheid houdt hem jong.

Vacatures


Werken bij Lijnrecht.

Wij zoeken ondernemende collega's. Fijn dat je ons komt versterken. Bekijk onze vacatures.

Selen Yilmaz


Concept ontwikkelaar

Stage

Passie voor het ontwikkelen van creatieve en uitdagende concepten. Spontane meid die altijd wat te vertellen heeft. Nieuwkomer in de reclamewereld!

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.