Lijnrecht Reclamemakers

Team

Egbert Neinders

Marketeer

Cel-directeur Marketing

Ondernemend ingesteld, helpt bedrijven om een sterke marketingstrategie te ontwikkelen en vervolgens via de juiste kanalen met de juiste boodschap hun doelgroep te bereiken.

Patrick Kerling

Online marketingstrateeg

Cel-directeur Interactief

Maakt concepten online zichtbaar. Zoekmachinevriend. Pakt in vrije tijd graag een penseel of potlood voor creatieve uitspattingen op canvas of papier.

Serge Kalfsbeek

Marketing- & communicatiestrateeg

Cel-directeur

Ik ben er om je vanaf het begin tot het eind te begeleiden met een robuuste marketingcommunicatie die je een groeiversnelling gaat geven.

Jasper Henkelman

Groeistrateeg

Cel-directeur

Helpt groeidoelstellingen te bepalen en te behalen. Zoekt een gezonde balans tussen ambitie en realisme om zodoende echt duurzame groei te realiseren.

Niels Perik

Niels Perik

Oprichter & Sparringpartner

Ondernemen en verbinden. Creatieve concepten ontwikkelen. Business development. 'Kennis x Enthousiasme = Succes'. Complexe zaken simpel maken. Drinkt geen koffie.

Mart-Jan Bakker

Webdeveloper

Cel-directeur webdevelopment

Volop ervaring met HTML5, CSS3, Javasscript & PHP. Slimme applicaties maken. En de klant begeleiden in dat proces. Fotografeert graag.

Kimberley Verhoog

Afstudeerder

Ambitieuze meid die altijd even verder kijkt. Brengt ondernemers op strategische wijze samen. Dat is wat ze graag doet. Altijd in voor een netwerkborrel.

Jeroen Roelofs

Jeroen Roelofs

Merkmanager

Cel-directeur Merkregie

Overziet met zijn lengte van 2.04 meter het totale speelveld van merken en marketing. Schudt graag aan bomen en pakt niet alleen het laaghangende fruit. Brengt doelen, merk, communicatie, content en middelen bij elkaar.

Mike Lammers

Creatief strateeg

Cel-directeur Concept Creatie

Patronen identificeren en ontregelen. Vroeger Art-Director. Creativiteit en ideeën koppelen aan producten en diensten. Merkessentie-trajecten. Echt onderscheidende communicatie maken.

Jurriaan Haag

Jurriaan Haag

Art-director

Cel-directeur Art & design

Overdonderend werk maken dat er toe doet. Werk dat mensen in beweging zet. Een deur zien waar anderen tegen een muur aanlopen. Altijd beter en mooier willen. Niet alleen meedenken, maar vooral doordenken.

Gerrit Jan Hendriks

Copywriter

Cel-directeur Concept & Copy

Achtergrond in journalistiek, public relations en reclame. Schat aan ervaring dus. In tal van sectoren. Met tal van doelgroepen. Senior. Maar nieuwsgierigheid houdt hem jong.

Vacatures

Werken bij Lijnrecht.

Wij zoeken ondernemende collega's binnen onze franchise celstructuur. Kom ondernemen en bundel je krachten met ons. Lees verder

Selen Yilmaz

Stage

Stage

Passie voor het ontwikkelen van creatieve en uitdagende concepten. Spontane meid die altijd wat te vertellen heeft. Nieuwkomer in de reclamewereld!

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.