Over ons

Helpt bedrijven groeien.

Lijnrecht is de (hulp)motor in het aanjagen en realiseren van groei voor bedrijven.

De aanpak.

Bij Lijnrecht liggen oplossingen niet op de plank. Die dienen zich aan na een zorgvuldige analyse van de problematiek. Waarbij we opereren op de snijvlakken van business developmentmarketing communicatie en sales.

Lijnrecht is daarmee in staat om het probleem te vertalen naar de essentie. Die te duiden en begrijpelijk te maken. Dat is het vertrekpunt voor het creëren van nieuwe inzichten en realiseerbare kansen. Zo ontstaan de beste en meest duurzame oplossingen om groei te realiseren.

Dat kan tot een verrassende en intrigerende uitkomst leiden. Die tot nadenken stemt en soms ook het nodige omdenken vereist. Want:

De follow-up.

Zo bepalen we strategieën waarmee we patronen doorbreken en effectiviteit vergroten. Ontwikkelen we heldere campagnes en inspirerende websites. Creëren we leads en denken we mee hoe daar zo optimaal mogelijk van te profiteren. En bouwen zo aan merkwaarde en groei in omzet.

Dat doen we met een team van betrokken en ervaren vakmensen. Experts op hun terrein die elkaar met creativiteit, kennis en kunde ondersteunen. Die kritisch zijn, ook naar elkaar, omdat goed niet goed genoeg is. Samen zorgen ze ervoor dat hun inzet en energie het verschil gaan maken.

Onze aanpak is gedegen, vernieuwend en verfrissend. Onze oplossingen zijn niet altijd voor de hand liggend maar wel altijd gericht op groei. Groei die duurzaam moet zijn voor zowel merk als omzet. Groei die we zowel project- en procesmatig als op interim basis voor u kunnen aanjagen.

Het team.

Lijnrecht is een bijzonder en niet alledaags bureau. Het is een dynamische organisatie van ondernemende en ervaren specialisten. Samengesteld uit diverse vakgebieden die al hun kennis en kunde hebben gebundeld. Om elkaar aan te vullen, te corrigeren en te inspireren. 

Dat garandeert een brede en frisse kijk op elke problematiek. Waarbij verrassingen niet zijn uitgesloten en discussies niet worden vermeden. Dat voorkomt tunnelvisie en voorspelbare oplossingen. Waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe en effectieve aanpak.

De samenwerking.

We kennen geen bureaucratie of ambtelijke hiërarchie. Onze lijnen zijn kort, klantgericht en efficiënt. Er is direct contact met de specialist(en). Dat voorkomt ruis en verhoogt de betrokkenheid.

We weten veel, maar niet alles. Daarom zetten we in op een hechte samenwerking met de opdrachtgever. Op basis van gelijkwaardigheid en toewijding van beide kanten. We zien de opdrachtgever dan ook als co-creator.

Een afspraak?

Dat zou weleens een eye-opener kunnen worden…
…als groeibarrières doorbroken moeten worden of een product of dienst gelanceerd,

…als meedenkers worden gezocht in plaats van leveranciers en men uitgedaagd en aan het denken gezet wil worden,

Niels Perik
n.perik@lijnrecht.nl
Of bel 074 700 22 47

Starten met een gratis Groei Assessment?
Ontdek binnen 7 minuten gratis waar jouw groeikansen liggen. Lees meer over het gratis Groei Assessment.

Plan een kennismakingsgesprek.

Dinsdag 11.00u - 12.00uWoensdag 13.00u - 14.00uDonderdag 10.00u - 11.00u

en ontvang binnen één dag bericht.