Lijnrecht Reclamemakers

Bredenoord


Diversiteit aan campagnes voor een toonaangevende leverancier van innovatieve stroomoplossingen.

Bredenoord infographics

Infographics

De vele complexe producten en diensten vertaald in 'eenvoudige', beknopte en inzichtelijke leaflets. Met heldere grafische illustraties.

Bredenoord infographics
Bredenoord infographics

Stroomuitval is de nachtmerrie voor iedere instelling en bedrijf. Daar hebben we een praktische oplossing voor ontwikkeld in de vorm van een noodstroomverzekering. Bij calamiteiten wordt er razendsnel een aggregaat beschikbaar gesteld en aangesloten op een vooraf aangelegd 'stopcontact' aan de buitenzijde van het gebouw.

- Business development -

Campagne 'Een gezonde spanning'

Hoe voorkom je piekbelasting in de aanvragen en reserveringen voor extra stroomoplossingen vlak voor Koningsdag? Wij bedachten een passend mailpakket dat ruim van tevoren naar alle Oranjeverenigingen werd gestuurd. Het effect daarvan was dat de jaarlijkse piek werd gespreid en het aantal aanvragen toenam.

Bredenoord campagne
Bredenoord website

Website

Voor de landelijke lancering van een innovatieve stroomoplossing werd een speciale actie-website ontwikkeld. Ondersteund door social media en landelijke PR.

Bezoek website

Interactieve beurspresentatie

Informatie over het volledige diensten- en productaanbod in een interactieve presentatie. Voorzien van veel beeldmateriaal met een slim navigatiesysteem. Als handige tool voor de beursmedewerkers in hun verkoopgesprekken.

Bredenoord campagne

Patrick Kerling
Cel-directeur Interactief

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is p.kerling@lijnrecht.nl.