Lijnrecht Reclamemakers

EWDR


Duik in het avontuur! Om boven te komen in een prachtige toekomst. EWDR, een begrip in de steeds veranderende duikwereld.

EWDR website

Website

Presentatie van soorten duikreizen, duikplekken, accommodaties en verhalen. Een plek om kennis te maken met EWDR: de persoonlijkheid en kundigheid van de duikreisorganisatie.

Bezoek website

EWDR website

EWDR is meer dan een duikreisbureau alleen. Het bijzondere aan EWDR: dat men alle duikbestemmingen ook echt kent. Met eigen ogen gezien heeft. Er is geweest. Beleefd heeft! EWDR weet over elke duikbestemming iets bijzonders te vertellen, te laten beleven: dé reis op maat aan te bieden. Een duik in het avontuur!

- Merkessentie -

EWDR website

E-mailmarketing

Ingezet voor contactonderhoud met en ter inspiratie van bestaande relaties. Optimalisatie van de reisbeleving / customer journey: de voorpret en de verhalen die gecreëerd worden.

E-mail marketing EWDR
Social media marketing EWDR

Social Media

Om de interactie aan te gaan en aan te blijven jagen is een facebookcampagne uitgezet. Hierop worden de reisverhalen en aanbiedingen onder de aandacht gebracht.

Advertenties

Advertenties als belevenis. Doet u Antonio de groeten? Customer journey: eerst merkbeleving, dan boeken! Persoonlijke benadering, kennis en deskundigheid in communicatie staan centraal.

Advertenties EWDR

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.