Lijnrecht Reclamemakers

Lydia Food


Een sterk opkomend merk in de professionele keuken. Zet een volgende stap in haar merkontwikkeling.

Merkpositionering

Een Italiaanse vrouw, als verpersoonlijking van het merk, gaat terug naar de oorsprong van de producten. Altijd op zoek naar de beste ingrediƫnten en de lekkerste recepten. Alleen de beste producten krijgen haar goedkeuring, de kus.

Lydia Food
Lydia Food

Package design

Een grote variatie aan producten. Elk product met eigen strikte randvoorwaarden. De uitdaging was om daar een heldere en duidelijke familie van te maken.

Lydia Food

Het resultaat van deze merkontwikkeling is overweldigend. Nieuwe en snellere ingangen bij groothandels. Vergroting van naamsbekendheid. Toename van de verkopen. Daarnaast de mogelijkheid tot een prijsverhoging.

Visual identity

Ontwikkeld in nauwe samenwerking met Lydia Food. Een identiteit met karakter, passie en aandacht voor de oorsprong van de door Lydia geselecteerde producten.

Lydia Food
Lydia Food
Lydia Food
Lydia Food

Website

Een informatiebron over alle producten van Lydia. Maar bovenal een podium voor ambassadeurs die in de professionele keuken met Lydia producten werken.

Bezoek website

Promotievideo

In een serie korte video's wordt de sprankelende persoonlijkheid va het merk in beeld gebracht. Waarmee horeca inkopers worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd.

Bekijk video

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.