Lijnrecht Reclamemakers

VeiligDoen


Het zekere, voor het onzekere. Een ondeugend juridisch kantoor. Groeit door een onderscheidend merkverhaal en internetmarketing.

Veilig Doen website

Merkontwikkeling

Een nieuwe relatie beginnen is altijd spannend. Dat geldt zowel privé als zakelijk. Het dubbelzinnige maakt het ondeugend. En dat is onderscheidend in een saaie juridische wereld. Algemene Voorwaarden en contracten zijn weer binnen handbereik voor het kleine MKB.

Website

Een uitgebreide website waarin alle producten aangeboden worden. Geoptimaliseerd voor zoekmachines en hoge conversie op bestellingen. Honderden ervaringen worden gedeeld door blije klanten die nieuwe klanten enthousiasmeren. Google Adwords en re-marketing campagnes. De live chat en een slim ticketsysteem zorgen voor snelle reacties op klanten.

Bezoek website

Multivariatie testen

Door uitgebreide conversie analyses worden prijzen en pakketten geoptimaliseerd. Alle doelen worden gemeten met Google Analytics.

Vragenlijst Veilig Doen
Veilig Doen

Bestelsysteem

Er is een systeem ontwikkeld waar klanten via een online vragenlijst antwoorden geven over de eigen situatie. Na een succesvolle iDeal betaling worden op basis van deze antwoorden automatisch juridische documenten opgesteld en verzonden.

Veel ondernemers vinden juridische zaken saai en de betrokkenheid is laag. Wet- en regelgeving verandert snel en wordt vaak als complex ervaren. VeiligDoen brengt de meeste bruikbare informatie op een ondeugende manier.

Veilig Doen
Veilig Doen

Campagnes

Spraakmakende direct mailings. Met condooms en humor. Dat spreekt de meeste ondernemers wel aan. Het lokt in ieder geval een denkmomentje uit.

Niels Perik

Niels Perik

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.