Lijnrecht Reclamemakers

Wilmink theater


Het grootste theater in Oost-Nederland. Kreeg frisse ideeën om de kaartverkoop een extra impuls te geven.

Wilmink Theater

Jeugdpromotie

Een campagne ontwikkeld voor de schoolgaande jeugd waarbij de slimme distributie het onderscheid maakte. 48 Basisscholen in de regio kregen een mailpakket. Met daarin voor élke groep een pakketje brochures voor verspreiding aan de leerlingen. De campagne werd ondersteund met posters in de scholen en op Facebook.

Het resultaat van deze campagnes was een sterke stijging in de kaartverkoop. Zowel bij brede publiek als juist ook de jeugdvoorstellingen. Daarnaast een omzetstijging per bezoek door het aanbieden van de juiste arrangementen.

- Resultaat -

Kwartaal brochure

Bedacht en geïntroduceerd om met een hogere frequentie en kostenefficiënter dan de jaarlijkse brochure, het theaterprogramma onder de aandacht te brengen. Om de respons te vergroten is er bij de verspreiding geselecteerd op postcodegebieden.

Wilmink Theater
Wilmink Theater

Campagne 'Klinkend Theater'

Hoe maak je van theaterbezoek een avondje uit? Om dat te bewerkstelligen hebben we een aantal arrangementen bedacht onder de naam "Klinkend Theater". Waarmee de beleving van het theaterbezoek wordt geïntensiveerd door in de pauze en na afloop van de voorstelling extra's te bieden.

Niels Perik

Niels Perik
Oprichter & Sparringpartner

Hoe kunnen wij je helpen?


Wij willen graag voor jou aan de slag.
Laten zien wat we voor jou kunnen betekenen.
Dus test ons maar, daag ons uit.

Wil je eerst meer over ons weten?
Ik kom graag bij jou langs.
Mijn telefoonnummer 053 - 8200 201.
Mijn e-mail adres is n.perik@lijnrecht.nl.